Ansvar

https://www.kanalscenekunst.no eies og driftes av Norsk Scenekunstbruk AS.

Norsk Scenekunstbruk AS, ved daglig leder Ådne Sekkelsten, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f), som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å vareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen er å få tjenester på nettsiden til å fungere.

Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler (nettvett.no)

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse og statistikk

Nettstedet benytter Google Analytics for å samle informasjon om bruken av nettstedet. Eksempler på slik informasjon er antall besøkende, hvilke sider som vises, varighet på besøket, nettsted brukerne kommer fra og hvilken nettleser brukeren har. Denne informasjonen er anonymisert, og inneholder ikke brukerspesifike detaljer.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev trenger vi din epostadresse. Registrering av navn er valgfritt. Personopplysningene som hentes inn i forbindelse med nyhetsbrevet behandles så vi kan sende deg informasjon om virksomheten, bekrefte identiteten din og kontakte deg ved eventuelle endringer i personvernerklæringen.

Når du registrerer deg for nyhetsbrev og huker av i boksen for at du godtar nyhetsbrev fra oss, godtar du at vi sender deg informasjon om våre arrangementer og prosjekter, samt informasjon om Scenekunstbrukets virksomhet. Du kan når som helst avregistrere deg ved å bruke lenken nederst i nyhetsbrevet.

Epostadressen lagres i en egen database hos MailChimp, deles ikke med andre, og slettes om du sier opp abonnementet. Epostadressen slettes også om vi får beskjed om at den ikke lenger er aktiv.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

For brukere med redigeringstilgang på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Kontaktinformasjon

Du som bruker har krav på å få vite hva vi, om noe, har lagret av personopplysninger om deg. Forespørsler om dette kan rettes til aadne@scenekunstbruket.no.