For at Kanal Scenekunst skal kunne samle mest mulig relevant innhold på området profesjonell scenekunst for et yngre publikum (0-20 år), er det viktig at flere bidrar. Og her forteller vi deg hva du kan bidra med – og hvordan.

Forestillinger

Vi ønsker å formidle hele forestillinger gjennom denne kanalen, men tar også imot utdrag. Jo bedre kvalitet på opptaket, jo bedre fungerer det også her. Forestillingen legger dere selv ut på Youtube og sender oss deretter linken. Vi vil gjøre en vurdering av materialet vi får inn i hvert enkelt tilfelle, for deretter å eventuelt legge den inn under Kanal Scenekunst. Husk at forestillingen vil ligge åpen for alle.

Fagstoff

En av de viktigste målene Scenekunstbruket har for Kanal Scenekunst er å spre innsikt, kunnskap og inspirasjon for de som arbeider innenfor scenekunstfeltet for barn. Det gjelder alt fra kunstnere, formidlere, skoler, elever og andre interesserte. Derfor oppfordrer vi dere der ute som planlegger seminarer, diskusjoner, debatter, samtaler, innlegg o.l. til å gjøre videoopptak av hendelsene slik at vi kan samle dette her. Ta også gjerne kontakt med oss for tekniske råd ift. hvordan dette best kan tas opp.

Vi kommer også til å forsøke livestreaming, som betyr at vi kan sende debatter o.a. direkte på nettet.

Kun Youtube?

Ja, foreløpig er det kun videoer som er lagt ut på Youtube vi kan linke. Håper etterhvert også å kunne bruke Vimeo o.a.

Annet

Kommer dere over interessante videoer på Youtube som dere mener er relevant for Kanal Scenekunst, så håper vi dere sender oss linken så vi kan få formidlet dette til flere.

Fint også med tilbakemelding på dette nettstedet. Ris og ros!

Kontakt oss

Youtube-linker, tips eller annet sendes til aadne(at)scenekunstbruket.no